Het Noordik - Vriezenveen

Onderwijsaanbod Vriezenveen:

vmbo, mavo

Video afspelen

De plus van Het Noordik Vriezenveen

De overgang van groep 8 naar de middelbare school is erg spannend. Een nieuw school, nieuwe docenten en nieuwe klasgenoten. Daarom heb je in Vriezenveen in de brugklas alleen les rondom Het Home. In dit gedeelte van de school volg jij bijna alle theorielessen. Zo hoef je niet gelijk de hele school door. En je mentorcoach? Die helpt jou natuurlijk om onze school goed te leren kennen!

Ontdek jouw talenten, samen met je mentorcoach

 

De mentorcoach is het eerste aanspreekpunt voor je ouders en jou. Met je mentorcoach voer je coachgesprekken. Samen stel je doelen waaraan je wilt werken. Jouw coach helpt je hierbij. 

 

In de N+weken ontdek je jouw interesses en talenten. In die week ga je aan de slag in de praktijk of komt de praktijk de school in. Zo leer je waar jij blij van wordt en kun je een goede keuze maken voor een bovenbouwprofiel of voor een vervolgopleiding. 

 

Kennismaken? Kom naar ons open huis en Ontdek Het Noordik Vriezenveen Live.

Doe mee met de Masterclasses!

Hoe weet je nou welke richting je later op wilt? Bij Het Noordik Vriezenveen krijg je in de brugklas elke twee weken Masterclasses. Dan staat er een professional uit het regionale bedrijfsleven voor de klas die jou laat kennismaken met zijn vakgebied. Of je gaat op bedrijfsbezoek! Je kiest zelf welke masterclasses je wilt volgen, je kunt ze namelijk zelf kiezen. Van een fysiotherapeut, boer of marketeer, er komt van alles voorbij. Daar zit ongetwijfeld iets tussen wat jou helemaal ligt!

Volg een vak op een hoger niveau

Het Noordik in Vriezenveen heeft een brede brugklas (dit betekent dat er leerlingen met verschillende vmbo-niveaus in jouw klas zitten) en een mavo brugklas. 

Ben je goed in een vak en kun je wel wat extra uitdaging gebruiken? Je kunt dan binnen je eigen klas een vak op een hoger niveau volgen. Zo bieden we maatwerk aan onze leerlingen. 

Contact

Bezoekadres

Het Noordik Vriezenveen
Krijgerstraat 7
7671 XW Vriezenveen

T: 
E: vriezenveen@noordik.nl

Contactpersoon 
Nigel Bouwhuis, coördinator leerjaar 1
E: n.bouwhuis@noordik.nl

AGENDA

wo 13 nov

Informatieavond Het Noordik Vriezenveen

13 november, 2024
|

De informatieavond voor ouders/verzorgers van kinderen uit groep 8. Kom meer te weten over de overgang van groep 8 naar de brugklas en over het onderwijs bij Het Noordik Vriezenveen. Kijk voor meer informatie op hetnoordik.nl/vriezenveen.

do 21 nov

Doe-dagen Het Noordik Vriezenveen

21 november, 2024
|

Kom met je klas naar de doe-dag van Het Noordik Vriezenveen! Jouw groep 8-docent kan jullie klas hiervoor aanmelden.

do 21 nov

Open Huis Het Noordik Vriezenveen

21 november, 2024
|

Neem een kijkje in onze school en proef de sfeer! Doe mee met de activiteiten en geniet tot slot van een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op hetnoordik.nl/vriezenveen.

za 30 nov

Persoonlijke rondleidingen Het Noordik Vriezenveen

30 november, 2024
|

Kom langs en ontdek Het Noordik Vriezenveen bij de persoonlijke rondleidingen. Meld je via de website van Het Noordik.

 

Vriezenveen-11

DOWNLOAD

Klaar om een keuze te maken voor je toekomst?