Het Noordik - Vriezenveen

Onderwijsaanbod Vriezenveen:

vmbo, mavo

Video afspelen

De plus van Het Noordik Vriezenveen

De overgang van groep 8 naar de middelbare school is erg spannend. Een nieuw school, nieuwe docenten en nieuwe klasgenoten. Daarom heb je in Vriezenveen in de brugklas alleen les rondom Het Home. In dit gedeelte van de school volg jij bijna alle theorielessen. Zo hoef je niet gelijk de hele school door. En je mentorcoach? Die helpt jou natuurlijk om onze school goed te leren kennen!

Kies je eigen N+Uren, samen met je mentorcoach

De mentorcoach is het eerste aanspreekpunt voor je ouders en jou. Met je mentorcoach voer je coachgesprekken. Samen stel je doelen waaraan je wilt werken. Elke periode kies je, met hulp van je mentorcoach, weer N+Uren. Dat zijn uren die je zelf kunt kiezen. Kun je extra ondersteuning gebruiken voor een bepaald vak? Of vind je dat ene vak superleuk en wil je daar nog meer over weten? Je kunt ook kiezen voor iets wat je nog niet eerder hebt gedaan. Zo ontdek je jouw talenten!

Kennismaken? Kom naar ons open huis en Ontdek Het Noordik Vriezenveen Live.

Doe mee met de Masterclasses!

Hoe weet je nou welke richting je later op wilt? Bij Het Noordik Vriezenveen krijg je in de brugklas elke twee weken Masterclasses. Dan staat er een professional uit het regionale bedrijfsleven voor de klas die jou laat kennismaken met zijn vakgebied. Of je gaat op bedrijfsbezoek! Je kiest zelf welke masterclasses je wilt volgen, je kunt ze namelijk zelf kiezen. Van een fysiotherapeut, boer of marketeer, er komt van alles voorbij. Daar zit ongetwijfeld iets tussen wat jou helemaal ligt!

Volg een vak op een hoger niveau

Op Het Noordik in Vriezenveen start je in een dakpan-brugklas. Dit betekent dat er leerlingen met verschillende vmbo-niveaus in jouw klas zitten. 

Ben je goed in een vak en kun je wel wat extra uitdaging gebruiken? Je kunt dan binnen je eigen klas een vak op een hoger niveau volgen. Zo bieden we maatwerk aan onze leerlingen. 

Contact

Bezoekadres

Het Noordik Vriezenveen
Krijgerstraat 7
7671 XW Vriezenveen

T: 
E: vriezenveen@noordik.nl

AGENDA

di 17 jan

Workshopmiddag Het Noordik Lyceum

17 januari, 2023
|
15:00 uur

Kom deze middag kennismaken met onze verschillende stromingen, waaruit jij bij Het Noordik Lyceum je eigen N+uren kunt kiezen?
Klik hier voor meer informatie over deze middag.

di 17 jan

Informatieavond gymnasium – Het Noordik Lyceum

17 januari, 2023
|
19:00 uur

De informatieavond over het gymnasium is voor groep 8-leerlingen met een vwo-advies én hun ouders. Doe je mee met een proefles?

Klik hier voor meer informatie over deze informatieavond gymnasium. 

za 18 feb

Persoonlijke rondleidingen Het Noordik Lyceum, Vriezenveen en Vroomhoop

18 februari, 2023
|
09:30 uur

Kom vandaag kennismaken met onze scholen!

Vanaf januari tot medio maart kun je bij Het Noordik Lyceum in Almelo, Het Noordik Vriezenveen en Het Noordik Vroomshoop een persoonlijke rondleiding boeken.

Klik hier voor meer informatie.

Vriezenveen-11

DOWNLOAD

Klaar om een keuze te maken voor je toekomst?